Представителна изява на Интернет клуб

На 19.04.2012 г. Интернет клубът, сформиран по проект УСПЕХ в ПГЕС, реализира първата си представителна изява. Гости на събитието бяха: представители на РИО – Търговище, инж. Дянкова – директор на ПГЕС, учители и родители.

Учениците взеха участие в различни състезания, чрез които демонстрираха знания, умения, въображение и творчество.

За приза „Най-добър геймър”  осем от участниците премериха сили на играта билярд във facebook. Победител е Сурай  Исмаилов.

В състезанието за най-интересен видеоклип трима от членовете на клуба работиха с програмите Windows Movie Maker и Ashampoo SlideShow Studio. Момчетата изготвиха видеоклип по предварително избрана от тях тема, спазвайки изискванията на преподавателя.  Журито в състав: Директорът на ПГЕС, учители и ученици от 12 клас, наблюдава с интерес произведенията и не без затруднение определи първо място за десетокласника Синан Хюсеинов и две втори места за  деветокласниците Сезер Ниязиев и Сабри Сабриев. Нережисирано, в края на занятието се събра многобройна публика от съученици, които в захлас изгледаха и аплодираха клиповете.

За вложеното усърдие  и старание отличените заслужено получиха многобройни награди: флаш памет, книги, дискове, маркери и калъфи за дискове, тетрадки и химикалки.

Повече снимки от дейностите на Интернет клуба и всички други клубове по проект УСПЕХ в ПГЕС можете да разгледате на адрес: http://www.facebook.com/pges.tg

Фирдес Рушудова – ръководител на Интернет клуб